loading...

Kehancuran Israel menandakan kiamat

Adakah Israel berhenti menyeksa saudara kita disana? Berapa ramai lagi nyawa mangsa akan yg melayang dan cerdera gara-gara serangan peluru berpandu yahudi laknatullah?

Allah Ta'ala berfirman :
" Dan telah Kami tetapkan bagi Israel dalam al-Kitab itu : " Sebetulnya kamu akan membuat kerosakan di muka bumi dua kali dan pasti kamu akan menyombongkan diri dengan kesombongan yg besar ".
(Surah Al-Isra : 4)

Ayat diatas cukup jelas buat kita kekejaman zionis yahudi laknatullah terhadap rakyat Palestin merupakan bukti nyata dari ayat diatas,kekejaman dan sikap angkuh yg dimiliki Israel sudah Allah gambarkan dalam firman tersebut .

http://infomasihariini.blogspot.com/2017/03/kehancuran-israel-menandakan-kiamat.html

Yahudi zionis laknatullah... pekat hitam dan gelap, itulah gambaran dari negera haram zionis yg tidak mempunyai hati perut,tidak mempunyai hati nurani dan pengecut.Bangsa yg hanya diliputi kebencian,ketamakan dan kekufuran. Bangsa yg hanya boleh menyintai bangsanya sendiri,bangsa yg ego yg sudah tertutup oleh kain kafan duniawi,bangsa yg sudah mati rasa dari rasa menghargai dan mencintai sebuah nyawa.Kebencian mereka kepada rakyat Gaza Palestin telah membuka kunci pintu neraka yg seluas-luasnya,keangkuhan dan kemajuan yg dinikmati sekarang ini merupakan racun dan virus yg merebak dalam setiap urat ditubuh mereka.Melenakan mereka akan kenikmatan duniawi yg tidak hakiki.

Al-Qur'an menceritakan kehancuran Yahudi,seperti firman-Nya :

" Dan bila datang saat hukuman buat (kejahatan Israel) yg kedua, (Kami datangkan orang-orang Islam di bawah pimpinan Imam Mahdi) buat menyuramkan muka-muka kamu dan mereka masuk ke dalam Masjid (Al-Aqsa), sebagaimana musuh-musuhmu memasukinya pada kali pertama, dan buat membinasakan sehabis-habisnya apa yg mereka kuasai ". (Surah Al-Isra ' : 7)

Tidak ada kebolehan di dunia ini yg mampu menghentikan kebiadaban yahudi zionis.Pengepungan dan pemenjaraan besar-besaran oleh penjajah yahudi zionis dengan pembangunan tembok pemisah bermula 16 Jun 2002 di Tebing Barat dengan alasan keselamatan.Panjang tembok tersebut mencapai 721 km sepanjang Tebing Barat dengan ketinggian mencapai 8 meter sehingga mengasingkan tanah pertanian milik penduduk Palestin yg ditanam pelbagai buah seperti anggur dan zaitun.Hal ini menyebabkan ekonomi Palestin runtuh. Pengepungan ini sudah jelaskan oleh Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam :

" Hampir tiba masanya tidak dibenarkan masuk (sekatan) kepada penduduk Iraq meski hanya satu qafiz makanan dan satu dirham,"Kami bertanya dari mana larangan itu?

Rasulullah menjawab:"Dari orang-orang asing yg melarangnya."Kemudian berkata lagi:"Hampir tiba masanya tidak dibenarkan masuk (sekatan) kepada penduduk Syam (Palestin) walaupun hanya satu dinar dan satu mud makanan. " Kami bertanya : " Dari mana larangan itu? Beliau menjawab:Dari orang-orang Rom. " (HR. Muslim)

Siapa kekuatan yg bisa menghancurkan yahudi laknatullah?Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam menjelaskan :

" Akan terlihat dari Khurasan (Afghanistan) bendera-bendera hitam,maka tidak ada seorang pun yg mampu mencegahnya,sehingga bendera-bendera itu dipasang di Eliya (al-Quds) ".(HR.Ahmad,Tirmidzi dan Nu'aim bin Hammad)

Semoga Allah selalu melindungi saudara-saudara kita di Gaza-Palestin, yakinlah Allah memberikan setiap ujian dengan hikmah yg besar.

Kehancuran Israel bererti kiamat telah dekat sehingga ramai orang mempertahankan kewujudan Negara haram yahudi tersebut,namun janji Allah dan Rasul-Nya pasti akan terlaksana :

" Tidak akan terjadi kiamat sehingga kaum muslimin memerangi bangsa Yahudi, sehingga orang Yahudi berlindung di balik batu dan pohon,lalu batu dan pohon tadi akan bercakap;Wahai orang Islam,hai hamba Allah! di belakangku ada orang-orang Yahudi,kemarilah,bunuhlah dia,kecuali pohon Ghorqod,sebab ia itu sungguh pohonnya Yahudi ". (HR. Ahmad)

Kehancuran Israel menandakan kiamat Rating: 4.5 Posted by: MY BLOGGER